E2r

Kuinka tehdä kellarissa maakellarissa

Maakellarissa toimii kuin jääkaappi

Maakellarissa toimii kuten jääkaappi, ylläpitää jatkuvaa viileä lämpötila, joka on erittäin hyödyllistä viljelykasvien joten nämä eivät lahoa tai kuivua. Vaikka nykyiset kellarit ole suunniteltu maakellarissa, se on vielä mahdollista lisätä yksi kellarissa koska tämä huone on yleensä viileämpi kuin muualla talossa. Alla on ohjeita, miten tehdä kellariin maakellarissa.

Kuinka tehdä kellarissa maakellarissa. Valitse nurkassa kellarissa, joka sijaitsee pohjoisen puolella talon.
Kuinka tehdä kellarissa maakellarissa. Valitse nurkassa kellarissa, joka sijaitsee pohjoisen puolella talon.

  • Valitse nurkassa kellarissa, joka sijaitsee pohjoisen puolella talon. Tämä paikka saa liikaa aurinkoa ja on tasainen lämpötila ympäri vuoden. Rakennus maakellarissa yhdessä nurkassa tulee minimoida rakentamisen että teette. Maakellarissa, että voit rakentaa pitäisi myös olla lähellä ikkunan perustuvilla ilmavirtauksen kellariin.
  • Poista lasi-ikkuna ja korvata sen paksua vaneria ja sulje reunat. Sinun tulee luoda tuuletusaukkojen perustuvilla virtaa kylmää ja kuumaa ilmaa maakellarissa. Poraa kolmen tuuman reikä korkein kohta ikkunan. Leikkaa pituus 3 tuuman PVC, joka riittää läpi vanerin että olet asentanut ikkunan. Kiinnitä suljettu sulkuventtiili lopussa putken sisällä kellarissa ja varmistaa tämän putken päähän ruuveilla.
  • Lisää toinen aukko pois joka olet asentanut. Leikkaa putken pituudesta kuin ennen. Lisää kyynärpää putken sisällä kellarissa. Mittaa etäisyys lopussa kyynärpää noin jalka irti lattiasta ja leikkaa putken pituus perustuu tähän mittaukseen. Kiinnitä yhden putken päähän, kyynärpää. Asentaa toiseen suljettuun blast sulkuventtiili toisessa päässä. Kun sisäilman kellari on lämpimämpi kuin ulkoilma yläputken vapauttaa lämmintä ilmaa kun taas alempi aukko mahdollistaa viileä ilma tulla ja päinvastoin.
  • Asettele mitat maakellarissa. Päätä minne ovi ja hyllyt. Hyllyt roikkuu katosta on hyvin ihanteellinen ylähyllyille. Sinun täytyy varmistaa, että ilma vapaasti kiertämään hyllyt niin, että viljelykasvien tallennetut hyllyillä ei mätäne.
  • Varmista, että tiiviste maakellarissa kosteutta vastaan. Kellari pitäisi olla korkea kosteus pitää viljelykasvien tuoreena pitkään. Mutta osat kellarissa voi olla kostea. Voit estää tämän asentamalla eriste katon ja seinien maakellarissa. Vaahto on kaikkein ihanteellinen materiaali käyttää eristys, koska se on helpompi työskennellä ja jotka kestävät homeen toisin kuin lasikuitu.
  • Asenna nosti lattia maakellarissa. Kellarikerroksen yleensä kostea ajoittain. Asenna komposiitti kannella materiaalia lattia. Nämä ovat kiinteitä paloja puutavaraa, jotka on selviytynyt vastustaa kosteutta. Nämä ovat myös vastustuskykyisiä homeelle eikä anna maakellarissa ummehtunut haju, vaikka lattia kastuu.


Laita vihannekset hyllyillä määrän perusteella viileä ilma he tarvitsevat. Hardy vihanneksia voidaan sijoittaa yläkaapistojen kun taas pehmeämpi iho voi saada enemmän hyötyä viileämpää ilmaa olemalla sijoitettu Alatasot. Wire hyllyt ovat parempi puiset hyllyt, koska ilma pääsee kiertämään vapaammin ympäri kasveja.