E2r

Kuinka tehdä yksinkertainen raahata tai vihreä kassi

Yksi muodikasta tapoja huolehtia ympäristöstä on käyttää raahata tai vihreä kassi. Tämän, voit vähentää muovipussien käytön, kun ostokset, koska sinulla on jo tähän ympäristöön sopiva laukku valmis hoidat asioinut kohteita.

Mitä enemmän mielenkiintoista on, että raahata laukkuja ovat niin yksinkertaisia, että ei vain ympäristöä voidaan tallentaa-rahaa, too. Hanki lisää säästöjä ja laajentamaan lisää apua ympäristöä käyttämällä vanhoja vaatteita tehdä vihreä kassi.

Asioita tarvitaan:

 • Raskas kangas. Tämä voidaan rakentaa pussiin. Voit käyttää vanhaa farkut tämän tai muiden paksua kangasta.
 • Ompele ja neula
 • Sakset
 • Vyöt kahva

Ohjeet:

Kuinka tehdä yksinkertainen raahata tai vihreä kassi. Ompelun jälkeen reunat.
Kuinka tehdä yksinkertainen raahata tai vihreä kassi. Ompelun jälkeen reunat.

 1. Leikkaus kangas. Ensinnäkin, päättää, kuinka kauan ja kuinka leveä haluat laukkuun olla. Antaa ylimääräistä senttimetriä tilaa ompelu. Leikkaa kaksi kankaita vastaavia mittauksia. Myös leikata vyöt pituus, joka haluat kahva olla. Leikkaa kaksi nauhat samanpituisia. Voit käyttää vyöt sellaisenaan tai voit ommella sen pituussuunnassa yhdessä ohuempi kahva.
 2. Ompelu kangas. Jokainen kankaan reunat ommellaan pitämään kangasta irroittamalla sen kierteet. Tee tämä taittamalla noin sentin kankaan reunasta. Taitettu osa tulee olla kohti sisä-tai "väärällä" puolella.
 3. Ompelun jälkeen reunat, laita kaksi kangasta yhteen, päin ulkopuolella tai "oikealle" puolelle. Ompele ne yhteen aivan kuten kuinka teit jokaisen kankaan reunat. Jätä toinen puoli auki, vaikka. Käytät tätä pääsyn pussiin.
 4. Kiinnittäminen vöillä. Jos haluat vyöt olla ohuempi, sinun pitäisi ommel jokaisen vyöt pituussuunnassa, jättäen vähintään 3 tuumaa tasainen. Käytät litteä osa, kun kiinnität vyöt ommeltu kangas.

Ompele vyöt litteä puoli kankaan nurjalta puolelta

Ompele vyöt litteä puoli kankaan nurjalta puolelta. Voit tehdä kaksi ommeltu kuvio ristiin keskenään tai voit ommella tasainen puoli on reunat. Tee sama muiden nauhalle ja liittää, että toiselle puolelle pussiin.

Siellä voit vihdoin yksinkertainen raahata tai vihreä kassi.

Vinkkejä

Edellä olevat ohjeet ovat hyvin yksinkertaisia ​​raahata tai vihreä kassi. Voit lisätä joitakin käänteitä laukut seuraamalla näitä vinkkejä:

Ompele vyöt litteä puoli kankaan nurjalta puolelta. Kiinnittäminen vöillä.
Ompele vyöt litteä puoli kankaan nurjalta puolelta. Kiinnittäminen vöillä.

 • Laajempi pohja. Voit olla pussin pohjan laajempi tekemällä pohja istua tasainen ja ompelemalla sen puolella.
 • Vuori. Voit myös lisätä vuori kassi. Mutta kun teet tämän, sinun pitäisi pistellä vuori paksua kangasta ompelun jälkeen raskaan kankaan yhteen.
 • Pocket. Voit lisätä tasku pussiin ja liittää, että vuori, käyttäen samaa kangasta kuin vuori. Voit myös lisätä tasku laukun takaisin. Kuitenkin, sinun täytyy viiltää kankaan lisätä taskussa.
 • Suunnittelu. Piristä kassi lisäämällä joitakin malleja kassi. Voit maalata sen kanssa lateksi maali tai muut kangas sopiva maalit. Voit jopa lisätä joitakin helmiä tai ehkä painikkeet on parempi.

Tämän kassi, sinulla on jo ympäristöystävällisen vaihtoehdon muovipusseja. Ja verrattuna muovipusseja, laukku on muodikas varsinkin jos maustanut sen joitakin koristeita.