E2r

Kuinka tehdä rahaa musta saksanpähkinöitä

Musta pähkinäpuun tai tunnetaan myös Juglans Nigra ovat kotoisin Euroopan puita. Useimmat ihmiset käyttävät puun huonekalut, koska sen puu on tunnetusti kova, tukeva ja kestävä, mutta muiden kuin puun, musta saksanpähkinä tarjota monia arvokkaita etuja ihmisille.

Kuinka tehdä rahaa musta saksanpähkinöitä. Etsi musta saksanpähkinä puita.
Kuinka tehdä rahaa musta saksanpähkinöitä. Etsi musta saksanpähkinä puita.

Musta pähkinäpuun ovat oikeastaan ​​melko yleisiä ympäri lähiseutua varsinkin jos asut Nebraska, Texasissa ja Floridassa. Se on niitä pieniä vihreitä palloja, jotka putoavat ja hajottaa pihalla tai kadulla. Jotkut pitävät nämä mustat saksanpähkinöitä olla hyödyllinen, mutta useimmat ihmiset ovat harmissaan vihreitä palloja, koska ne putoavat autonsa tai tehdä, näyttävät likainen, koska ne ovat hajallaan kaikkialla.

Jos sinulla on musta saksanpähkinä istutettu puu jonnekin ympäri taloa tai jos naapurit ovat tämän puun ja haluat löytää hyvä käyttää niitä sitten miksi ei tehdä kaiken irti ansaitsemalla rahaa siitä.

Kyllä, nämä pienet vihreät pallot voivat olla sinulle lipun ansaita muutama ylimääräinen taalaa ja kaikki sinun tarvitsee vain hieman aikaa ja vaivaa ansaita musta saksanpähkinöitä.

  • Etsi musta saksanpähkinä puita. Jos omistat paljon mustaa pähkinäpuun tai jos asut ympäri naapurustossa, jossa musta saksanpähkinä puita on runsaasti niin olet melko onnekas, koska sinun ei tarvitse etsiä kaukaakin löytää tarpeeksi musta saksanpähkinöitä. Jos asiassa et omista puu, voit tarkistaa ympäri aluetta ja katso, jos naapurit saattavat olla musta saksanpähkinä puita.
  • Kysyä lupaa. Jos sinun on kerätä musta saksanpähkinöitä naapureita, se on parasta kysyä ensin lupa. Useimmat ihmiset näkevät nämä mustat saksanpähkinöitä olla riesa ja voi arvostaa viet ne pois, mutta jotkut saattavat käyttää nämä mustat saksanpähkinät niin aina kysyä lupaa.
  • Etsi paikka, joka ostaa saksanpähkinöitä. Kysy ympäri aluetta, jos siellä on joku tai myymälä, joka on halukas ostamaan joita irtotavarana. Nämä ihmiset tai kaupoissa usein Huller mikä on erittäin tärkeää käsittelyyn saksanpähkinöitä. Jos sinulla on Huller, voit käsitellä saksanpähkinät itse ja myydä näitä saksanpähkinöitä.
  • Kerää musta saksanpähkinöitä. Kerätessään musta saksanpähkinöitä, sinulla pitäisi olla säkit ja kuorma kuljettaa saksanpähkinöitä. On parasta kerätä ne syksyllä kauden jälkeen tämä on aika, jolloin nämä pienet vihreät pallot pudota puista. Kun olet kerännyt hyvän määrän säkkejä sitten voisi käyttää kuorma tuoda sen paikka, jossa voit myydä tai paikka, jossa voit käsitellä sitä.


Musta saksanpähkinät ovat hyvin yleisiä, mutta kaikki eivät voi nähdä mahdollisuuksia ansaita rahaa. Siksi, jos etsit tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa ilman investoida liikaa sitten alkaa kerätä musta saksanpähkinöitä.
Nämä musta saksanpähkinöitä voi olla juuri sitä, mitä sinun täytyy saada ylimääräistä rahaa tai aloittaa hieman pähkinä liiketoimintaa.