E2r

Miten saada ja käyttää maaperän koetin

Maaperä hyvää on etsintä tai tutkintaa sellainen maaperän käytetään maataloudessa. Kuivissa paikoissa, etenkin päälle vuoret, maaperän taipumus kuivua nopeasti, vaikka rankkasade. Kasvit tarvitsevat kosteutta ja kuivaa maaperää on kasteltava. Varmista, että kasvit saavat tarvittavan kosteuden pysyäkseen terveenä, sen omistajalla on tehdä jotain auttaakseen kasveja hengissä.

Miten saada ja käyttää maaperän koetin. Pierce tangon päälle kostea maaperä kunnes se pysähtyy.
Miten saada ja käyttää maaperän koetin. Pierce tangon päälle kostea maaperä kunnes se pysähtyy.

Yksinkertaisia ​​vaiheita, jolloin maaperän näytteenotin, kuten kotitekoisia Testausväline ovat seuraavat:

  1. Kerää välineet ja materiaalit, joita käytetään-pala 6-jalka tangon, veden lähde, puutarha letku, ja merkki.
  2. Leikkaa loppuun tangon ja tehdä se muistutti. Teräs mies tai rakennusalan henkilöstö voi tehdä työtä, koska heillä on oikea työkalu leikata loppuun huomautti.
  3. On toinen pää on liitetty varteen. Kahva olisi kovan puun ja sijoitettu T-muodossa, kun se on liitetty tanko.
  4. Puutarhaletkua kuuluu koetin, koska se tuo vettä paikka koealue.
  5. Merkkiaine voi olla PENTEL kynällä tai rakentamisen maali tunnistaa syvyys kosteassa maaperässä. Anturi on täydellinen ja käyttövalmis.

On olemassa muita tapoja tehdä maaperän koetin, mutta edellä oleva selitys on yksinkertainen ja käytännöllinen. Harjateräs on saatavana laitteisto myynti rakennusmateriaalien. Se on myynnissä, mutta rakennusalan yritykset voivat olla ylimääräisiä harjateräs jotka eivät enää ole käyttökelpoisia ja voi ostaa niitä edulliseen hintaan. Pala on korostettava, jotta lävistää kosteassa maaperässä. Sen on oltava kahva niin, että se on helppo työntää syvälle, kunnes syvin kosteassa maaperässä on saavutettu.

Miten saada ja käyttää maaperän koetin.
Miten saada ja käyttää maaperän koetin.

Voit käyttää anturi, noudata ohjeita:

  1. Tee kaivu-alueesta voidaan mitata. Kaada vettä tai käytä puutarha maaperän tuomaan vettä altaaseen kaltainen kaivaa kunnes se on täynnä.
  2. Pierce tangon päälle kostea maaperä kunnes se pysähtyy. Kun se pysähtyy se tarkoittaa, että kostea on saavutettu ja syvempi osa on kuiva. Ei ole väliä kuinka kovaa kahvan alas, tanko ei mene syvemmälle.
  3. Kanssa käyttämällä PENTEL kynän markkeri tai rakentamiseen maali, merkitä annetun koetin osaan, jossa se pysähtyi tunkeutuu edelleen alas.
  4. Vedä anturi ja mitata tilaa kärki on merkki teit tangon aikaisemmin.
  5. Jos mittaus ei täytä (3 jalkaa pensaat ja 6 jalkaa puut), vesi jälleen alueen ja mittaa uudelleen.

Tarkoituksena kaatamalla vettä alueella voidaan mitata on, että mittapää tunkeutua maaperään. Kuiva maaperä ei voi puhkaistaan ​​teräviä työkalua ei väliä kuinka kovaa painetta voisi olla. Koetin on tärkeää, jotta kosteus maaperän voitaisiin mitata ja kasvit saavat asianmukaisen ravintoa. Pensaat tarvitsevat vähintään 3 metriä kosteassa maaperässä, jotta niissä terveitä lehtiä ja kauniita kukkia. Puut tarvitsevat syvempää kosteassa maaperässä tulla terveeksi. Se on aina viisasta tapana tehdä ja käyttää maaperän koetin aina, kun se on tarpeen.