E2r

Kuinka käyttää Feng Shui järjestää keittiö

Feng Shui mestarit uskovat, että tiettyjä asioita omassa keittiössä olisi järjestettävä tietyllä tavalla. Keittiö on paikka, jossa mestarit uskovat olevan keskipiste yltäkylläinen armon, koska tämä on, jos ruoka tulee ja ylläpitää sinua. Enemmän keittiö on puhdas, lämmin ja kutsuva, enemmän olet terve ja hyvin pyöristyneet. Näitä sääntöjä voit houkutella hyvää energiaa ja tuo sinulle merkittävä muutos oman varallisuuden ja terveydelle.

Kuinka käyttää Feng Shui järjestää keittiö. Sijainti keittiöön.
Kuinka käyttää Feng Shui järjestää keittiö. Sijainti keittiöön.

  1. Sijainti keittiöön. Feng Shui, koti merkitsee kehon ja keittiö edustaa ruoansulatuskanavan. Mukaan perinteisen kiinalaisen järjestelmän tärkein ovi ei avoin keittiö. Se on kuin sanoisi sinun ei pitäisi nähdä vatsan kautta suussa. Ihanteellinen sijainti keittiössä pitäisi olla lähellä takana kotiin. Alueella, jossa se ei näy oven. Keittiö on myös kasvot itään. Tämä mahdollistaa aamuauringossa ja positiivista energiaa "chi" tunkeutua taloon varhain aamulla.
  2. Liesi sijainti. Sinun pitäisi olla edessään olohuoneessa tai ruokasalissa, kun käytät liesi. Feng Shui, usein käyttö liesi symboloi kasvumahdollisuuksia kaikilla elämässä.
  3. Ruokailuvälineet. Veitset ja ruokailuvälineet ei saa altistaa keittiössä, paitsi silloin, kun käytät sitä. Nämä terät on pidettävä laatikossa ei keittiön pöydälle. Mitään teräviä pitäisi olla esillä omassa keittiössä. Tämä on leikkaus hyvää energiaa kotiisi.
  4. Pidä tuoretta ruokaa. Aina pitää ruokaa omassa keittiössä tuoretta. Jääkaapin pitäisi aina olla runsas tarjonta ruokaa. Muista ei pidä mätä tai pilaantunutta ruokaa siinä. Mukaan Feng Shui, täyttämällä keittiön tuoretta ruokaa antaa sinulle henkistä ja ravitsemukselliset terveyttä. Voit laittaa tuoreita hedelmiä kulhoon keittiön pöydälle kerätä hyvää energiaa.
  5. Kaapit. Pidä kaapit siistinä. Sekavaa kaappi symboloi liikaa ongelmia ja taakka kotona. Määritä kaapin kohdalta. Pidä aina samat asiat yhteen paikkaan. Sinun pitäisi pitää vain yksi kaappi roskaa. Voit tallentaa ylimääräisiä ruokailuvälineet, avaimia tai mitään, joka ei luokitella oman valittu kaapit.
  6. Tarjoa oleskelualue. Keittiö on ruumiillistuma lämpöä kotiisi. Nimettävä alue mukavat istuimet ja epävirallinen ruokailutila. Nämä istuimet olisi mukava tarpeeksi sinut ja vieraasi pienistä keskusteluja. Keeping keittiö mukava ja huomioon ottava symboloi tukea olet perheen ja ystävien kanssa. Kun on rakkautta ja tukea, hyvää energiaa on aina liitetty siihen.
  7. Väri. Sen lisäksi järjestelyt ja järjestöt, väri keittiö on toinen tärkeä sääntö Feng Shui. Sinun pitäisi käyttää värejä punainen, vihreä ja keltainen. Nämä värit pidetään onnea ja terveyttä.

Näiden yksityiskohtaisten sääntöjen soveltamisesta keittiön edistää hyvää fyysistä hyvinvointia. Uudelleenmäärittely keittiön organisaation Feng Shui on yksi edullinen keittiö tehdä yli tiedossa. Jos et ole valmis tekemään ulkomuodon äärimmäinen, yksinkertainen järjestämässä sääntöjä riittää. Nyt olet valmis vastaanottamaan kaikki positiivista energiaa Feng Shui voi ilmentyä kotiin.