E2r

Kuinka asentaa puinen paaluaita aita

Stockade aita on rakennettava ja asennettava kestämään voimia liikkeen, paino ja sää. Miekkailu on koostuttava kestävä postitse ja kiskokokoonpanoon että pitää terveen virkaan ja perusta järjestelmää. Miekkailu on oltava vähintään 6 "korkea.

Aloita tuettu ulos alue on aidattu ja vetää merkkijono linjat perustaa ympärysmitta. Aja puu panokset 6 "välein pitkin narun. Nämä ovat paikat anturoiden ja aitauksiin. Kaiva viesti asemaan 60 "tuumaa syvä 16" halkaisija ja varmista, että luonnollisen maaperän laatu on hyvin pakkautunut ja rauhassa. Jos maaperä sänky on löysä. On tarpeen uudelleen kompakti alue kussakin jälkeisen paikoista 95% tiivistyminen noin 4 'kunkin tavalla jälkeisen keskuksia.

Kuinka asentaa puinen paaluaita aita. Miekkailu kiskojen tulee olla 3 "paksu.
Kuinka asentaa puinen paaluaita aita. Miekkailu kiskojen tulee olla 3 "paksu.

Kun viesti anturoiden kaivetaan, paikka 12 "x 12" kosteutta saaneilla virkaa, noin 12 metriä pitkä kappale ja kiinnitä ne asentamalla arvoisesti betoni. Luotaavat virkaa ja mukauttaa niitä neliö narun. Salli asemaan konkreettisia kuivua 48 tuntia ennen kuin asennat aidat kiskot.

Miekkailu Kiskojen tulee olla 3 "paksu

Miekkailu Kiskojen tulee olla 3 "paksu, kosteus-käsitelty Doug kuusen ja nämä kiskot asennetaan vaakasuoraan 24" välein toisistaan, alkaa 4 "pohjan virkaa. Asettelu aita kiskot stockade alueella vuodesta kiskojen liitetään sisäpinnan viestiä. Mittaa etäisyys keskustasta yksi viesti keskustaan ​​seuraavan. Leikkaa kiskot tämän pituuden ja poran (3) ¾ "reikiä, tasaisesti noin 3-1/2" alkaen jokaisen kiskon. Jatka tätä menettelyä, kunnes kaikki kiskot alin aikana kiskoja leikatut ja valmiiksi porattu.

Piirrä narun väliin viestit

Piirrä narun välillä virkaa, 4 "yläpuolella luokalla ja aloittaa asennuksen kiskot tämän linjan yläpuolella. Väliaikaisesta jäädyttämisestä, naulattu alapuolella narun voidaan käyttää apuna sijoittamalla kiskot. Kohdista rautatie ja kiinnitä se käyttäen ¾" x 6 "pitkä hex-head ankkuripultteja levyllä aluslevyillä. pienempi Johtoreiän voidaan porattu post tarvittaessa eivät kuitenkaan ylitä ½ halkaisija ankkuripultteja kokeiluhankkeiden reikiä, jotta nopea yhteys.

Piirrä narun väliin viestit.
Piirrä narun väliin viestit.

Kun alin kisko on paikallaan, asenna seuraava kurssi kiskojen samalla tavalla. Välikappaleen voidaan käyttää sen varmistamiseksi, vaikka välimatka kiskojen ja auttaa asennusta. Kun kiskot ovat paikallaan, tarkista kaikki viiveitä ja tiukka, mutta älä kiristä liikaa. Yhteydet pitäisi olla stout ja pysyy näin.

Takki virkaa ja kiskot säänkestävä tiivistysaine ja anna kuivua ja kovettua vähintään 2 päivää ennen käyttöönottoa karjan alueelle.