E2r

Kuinka asentaa portin salpaa puu aita

Lisääminen portin salpaa teidän puu aita on turvatoimenpide että voit tehdä pitääkseen ihmiset ja kodittomien eläinten pois omaisuutta. Nämä portti salvat myös auttaa pitämään puu aita kiinni, kun tuulet ovat voimakkaita. Voit helposti asentaa portin salpaa puu aidan itse. Seuraa yksinkertaisia ​​askel-askeleelta ohjeet, jotka annetaan alla.

Tässä ovat ohjeet, joita voit seurata asentaa portin salpaa puu aita:

  • Osto portin salpa. Gate salvat tulevat eri kokoja ja malleja. Tarkista puu aita tietää sopivankokoinen portin salpa tarvitset. Voit mennä paikalliseen rautakaupasta ostamaan portin salpa tai vierailla verkkosivuilla hooverfence.com . Niillä on erilaisia ​​salvat, kuten peukalo salpa, säädettävä painovoiman salpa, halkaistu rautatie-loop salpa ja paljon muuta.
  • Merkitse sijoittaminen salvan. Hanki kynä, jotta voit laittaa merkki teidän puuta aidan sijainti salpa. Hanki salpa asettaa ja aseta se puu aita, jossa haluat sen olevan. On parasta sijoittaa salpa muutaman tuumaa yläreunan alapuolella aidan, niin että voit edelleen käyttää sitä, kun olet toisella puolella aitaa. Käytä lyijykynällä ruuvinreikiin salpa.
  • Asenna lukitussalpa. Lukitussalpa on pala, jossa on vipu, että voit liukua sivusuunnassa lukita oven. Tämä on pala, että asennat ensin. Käytä ruuvimeisseliä asenna ruuvit samalla lukon salpa on paikallaan. Varmista, että olet ruuvaa lukon salpa tiukasti niin, että ainoa kappale, joka liikkuu on vipu. Testaa lukitussalpa varmistaa.
  • Asenna salpavartta. Seuraava pala asentaa on salpavartta. Ruuvaa salpavartta vuonna merkintöjen mukaisesti, että teit aiemmin. Varmista, että se ei hievahdakaan kun yrität ja siirrät sitä. Tarkista myös, onko reikä salpavartta on linjassa lukitussalpa niin että se menee sujuvasti kun lukitset aita.
  • Testaa salpa. Asennuksen jälkeen testaa salpa nähdä, jos se toimii sujuvasti. Lukitse se sisältä ja liu'uta vipua sivusuunnassa nähdä, jos se toimii sujuvasti. Testaa liian kun olet sijoitettu aidan ulkopuolella nähdä, jos voit helposti avata keulakaiteen toisella puolella. Jos salpa ei toimi sujuvasti, saatat joutua säätämään yhtä kappaletta ja varmista, että ne on kohdistettu oikein.


Kuinka asentaa portin salpaa puu aita. Merkitse sijoittaminen salvan.
Kuinka asentaa portin salpaa puu aita. Merkitse sijoittaminen salvan.

Nämä ovat toimenpiteitä, joita voit seurata, jos haluat asentaa portin salpaa puu aita. Vaiheet ovat todella helppo seurata ja sinun ei tarvitse palkata apua tehdä sitä. Asenna portti salpa joka sisäänkäynnin tai exit teidän puu aita varmistaa maksimaalisen turvallisuuden.