E2r

Kuinka asentaa vinyyli korvaaminen ikkunat toisessa kerroksessa

Asentaminen vinyyli korvaaminen ikkunat toisessa kerroksessa ei poikkea niiden asentamista ensimmäisessä kerroksessa. Tämä on kuitenkin hieman vaikeampi tehdä, varsinkin kun on päästävä ulkopuolen osat korvaaminen ikkunat korkeudelle. Kuitenkin, tämä tehtävä on melko toteutettavissa DIY'r. Jotta saat idean, tässä yleisohje, miten voit suorittaa tämän asennuksen hanketta.

  • Kerää työkalut ja materiaalit. Varmista, että on työkalut ja materiaalit valmiina ennen tämän DIY projekti. Tarvitset ruuvimeisseliä, vasara, mattoveitsellä, saumausaineet ase, pora, pora, ja pihdit. Älä unohda käyttää suojalaseja ja kasvonaamion, too. Nämä suojelee sinua pölyltä ja puusta. Varmista myös, että saisi jonkun olla avustaja, joka antaa sinulle työkaluja asennat ikkunan tilalle.
  • Osta uusi vinyyli korvaaminen ikkunat. Ensinnäkin, ottaa mittaukset Windowsin aukon. Erityisesti sinun täytyy saada korkeutta ja leveyttä. Käyttämällä näitä mittauksia, valita ja ostaa uuden korvaavan ikkunat. Varmista kuitenkin, valita Windows ¼ tuuman pienempiä ympäri.
  • Ota vanhat ikkunat irti rungosta. Voit poistaa ikkunoita sisältä talon. Mutta joissakin tapauksissa, sinun täytyy käyttää ulkopuolelle ikkunoiden irrottaa pysähtyy. Tässä tapauksessa sinun täytyy käyttää tikkaita päästä toisen kerroksen ikkunoista. Ole varovainen päästä toisen kerroksen kautta tikkaat. Ja varmista, että sinulla on avustaja lähellä sinua antamaan sinulle työkaluja.
  • Tarkista kehykset. Ennen varsinaista asennusta, on tärkeää, että voit varmistaa, että kehykset ovat edelleen hyvässä kunnossa. Jos ne ovat hieman vahingoittuneet tai vääntyneet, sinun täytyy korvata ne. Paras on pro tehdä korvaavan.
  • Aloita asennus. Sinun täytyy tuoda vinyyli ikkuna vaihdot sisällä, koska useimmat asennus voidaan tehdä sisällä oma talo. Aloita yhden ikkunan. Asenna se aukkoon ja vedä se sisään Poraa reiät ja kiinnitä kaikki osat ikkunoiden noudattamalla valmistajan ohjeita. Tämän jälkeen testata ikkunan varmista, että se toimii oikein.
  • Saumausaineet ikkunan. Caulking tulisi tehdä ulkopuolelta, joten sinun täytyy kiivetä tikkaita uudelleen. Levitä hyvä määrä tilkitä sinetöidä ikkunan kehykseen.
  • Jatkaa asennusta vinyyli ikkunat. Toista vaiheet 6 ja 7 muille vinyyli ikkunan tilalle. Tehdä asioita paljon helpompaa, muista asentaa kaikki ikkunat huoneessa ennen kuin menee ulos tilkitä ne paikoilleen. Tämä säästää paljon aikaa ja energiaa.


Kuinka asentaa vinyyli korvaaminen ikkunat toisessa kerroksessa. Kerää työkalut ja materiaalit.
Kuinka asentaa vinyyli korvaaminen ikkunat toisessa kerroksessa. Kerää työkalut ja materiaalit.

Jos noudatat asennusohjeita, jotka tulevat teidän vinyyli ikkuna vaihdot, mahdollisuudet ovat suuret, voit suorittaa tämän hankkeen hyvin. Mutta odottaa joitakin vaikeuksia, jos tämä on ensimmäinen kerta tehdä tällaista hanketta. Joten Varaudu työtä, harkitse opiskelee nykyiset ikkunat ja tuntea kuinka kukin osa toimii.