E2r

Kuinka asentaa huivi ikkuna hoitoja

On olemassa useita tapoja, joilla voit antaa Windowsin kaunis käsittelyä kuin roikkuu verhot. Asentaminen ikkuna huivi on vain yksi niistä. Voit käyttää olemassa olevia tanko tai asentaa koriste suluissa, huivi siteet ja valitse tyylikäs, värikäs ja rehevä kangasta, riippuen siitä kuinka paljon valoa haluat päästä huivi. Ikkuna huivit käyttää paikka kapat, verhot tai verhot. Nämä näkyvät pehmeämpi sillä tavalla ne ripustetaan ja antaa sinulle enemmän vaihtoehtoja ylimääräisiä koristeita. Tässä asennuksen vaiheet huivi ikkuna hoitoja.

Kuinka asentaa huivi ikkuna hoitoja. Selvitä, kuinka paljon kangasta tarvitset.
Kuinka asentaa huivi ikkuna hoitoja. Selvitä, kuinka paljon kangasta tarvitset.

  • Selvitä, kuinka paljon kangasta tarvitset, ottaen huomioon pituudet puolella röyhelöitä, sekä kuinka monta nyytti haltijat tai suluissa asennat luoda silmukoita ja kangas SAG välillä nyytti haltijoille. Käytä mittanauha määrittää kokonaispituus kangasta. Side röyhelöitä pitäisi kuulua vähintään kaksi kolmasosaa alas puolin.
  • Asenna nyytti haltijat tai koriste suluissa missä tahansa, jakamalla ikkunan leveyden yhtä. Voit myös käyttää verhotangot yhdessä koriste suluissa. Sijoitus suluissa olisi pari tuumaa ulkopuolella ikkunan karmiin. Keskikannakkeen aiheuttaa ikkunan huivi kahdeksi swags. Jos ikkuna on hyvin laaja saatat joutua asentamaan lisää suluissa tai käytä pitkä tanko ja silmukka huivi sen yli. Tämä voi tehdä mielenkiintoinen vaikutus, jos käytät kahta tyyppejä ja värejä kankaita, jotka kaksi-äänisen aallot.
  • Valitse kankaat, että sinulla käyttää ikkunan huivi. Kevyt ja ohut kankaat antaa kaunein peittelyratkaisut koska pehmeyden materiaalia. Voit käyttää painettuja kankaita tai yhdistää kaksi sävyissä, tai käyttää yhtä tavallinen ja yksi kuvioitu kangas enemmän visuaalinen vaikutus ja tyylikkäisiin. Ostaa nastat ja tiebacks jos tarvitset niitä. Ommella kankaan päät yhteen, jotta ne eivät kuluta ja antaa ikkunan huivi siisti ulkonäkö.
  • Ota pituus kangas, jota käytetään yhdessä ikkunassa ja taita se kahtia löytää keskustaan. Merkitse tämä neulalla. Jos käytät pelkkä kangas voit vain kerätä sitä keskeltä ja aseta se keskelle kiinnike. Aseta loput kankaan kulmassa suluissa ja anna puolella röyhelöitä laskea. Järjestä kuinka syvälle kangas painuu suluissa. Voit tiebacks turvata kulmat huivi puolella suluissa.
  • Jos käytät paksumpaa kangasta sinun täytyy vekki niitä ennen kuin laitat ne päälle suluissa tai sauvoja. Pleating varmistaa, että sinulla on mukava taittuu puolella röyhelöitä. Ja kangas levittää paremmin ajan sauvat tai suluissa.


Käytä Internetiä etsiä tietoa eri tavoin voit asentaa ikkunan huiveja. Sinun tulisi myös löytää erittäin hyviä esimerkkejä kodin sisustus lehtiä. Tarvikkeet ja koristeita tekevät ikkunan huivi ainutlaatuinen. Voit etsiä harso perhosia ja kiinnitä ne tiebacks jos on kukka-kuviollinen ikkuna huivi. Ideat ovat rajattomat, ja se on jopa voit käyttää luovuutta luoda upeimmista ikkunan huivi hoitoon.