E2r

Hakeminen stukki: rakenne ja viimeistely

Seuraa tämän oppaan stucco hakemuksen seuraavaan kotiin projekti

Joten haluat oppia kipsiseinien? Teen parhaani näyttää nopein ja halvin tapa tehdä tämä. Tarvitset kärsivällisyyttä ja muutamia työkaluja, voit poimia tahansa sisustusmyymäläketjua.

Nyt puhutaanpa soveltaa ulkoa stukki. Näin voit hakea stukki:  

Hakeminen stukki: rakenne ja viimeistely. Valmista pintaa, jonka haluat stucco.
Hakeminen stukki: rakenne ja viimeistely. Valmista pintaa, jonka haluat stucco.

  1. Valmista pintaa, jonka haluat stucco. Tarvitset harjalla (saat tämän puutarhassa tai maalaus keskelle sisustusmyymäläketjua), puoli-täysi viiden gallonan ämpäri vettä, ja vasara.
  2. Käyttämällä vasara, poista irtonainen sementin pintaan rapattu. Harjaa alue puhtaaksi kuivalla harjalla.
  3. Kaupassa, josta sait harjalla, tarvitset myös sekoitetut tasoitelaastit ja jotkin lisäaineiden (joskus kutsutaan tekstuuri 1-11). Kun ostat stukki sivuraide , kysy mitään yhdistävät puutarhassa osaston apua. Tutustu eri stucco koska materiaali seos sanella stukki rakenne ja viimeistely. Lisää mukaan valmistajan suosituksia.
  4. Vuonna kottikärryt, sekoita laastia vedellä, kunnes se on johdonmukaisuuden maapähkinävoita. Lisää lisäaine kun sekoittaa.
  5. Nyt laasti on sekoitettu ja on käyttövalmis, sinun täytyy harjata vettä pinnalle, kunnes se on kosteaa.
  6. Kanssa taakse muurari laastia, kaavi joku laastiseos ja soveltaa alue on rapattu. Levitä ylöspäin liikkeessä kunnes laastia on puhdas laastia. Jälleen kerran, voit ostaa Mason lastalla (ja haukka, jos haluat) paikalliselta sisustusmyymäläketjua.
  7. Edelleen soveltaa laasti alueelle samalla tarkistaa, onko laasti on perustettu rapattu alue. Saatat ihmetellä, miten kertoa jos laasti on valmis seuraavaan vaiheeseen. Toimi näin: sinun täytyy koskettaa sitä paljain sormella ja katso jos voit silti tehdä dinger jäljen helposti. Jos et voi tehdä helposti sormenjäljen, niin olet valmis aloittamaan sienellä seinään.
  8. Ota sieni (joka löydät laatta osiossa sisustusmyymäläketjua) ja saada se mukava ja märkä teidän ämpäri. Nyt liikkein (samanlainen vahaus auton) sienellä alue, joka on perustettu. Tulette huomaamaan, että hiekka alkaa nousta pintaan kun sienellä. Jatka kunnes haluttu näyttää saavutetaan. Jos et halua hiekkaa ilmeen viimeistely, voit vain antaa laasti perustettu pinnalle on. Tämä on sinun.

Stukki hakuprosessi on valmis! Anna laastin perustettu päivän tai kaksi, ja sinulla on hauskannäköinen pinta pitäisi hidastaa jo jonkin aikaa.

Huomautus: Jos olet tekemässä pystysuora pinta, voit hakea sorvi pintaan betoni kynnet. Tämä on vaikeampi vaihtoehto, joka voi vaatia ammattilainen.