E2r

Asentaminen delta hana: LVI apua asennukseen

Opi DIY LVI vinkkejä asennuksen delta keittiön tai kylpyhuoneen hana

Asentaminen hana ei todellakaan ole kovin vaikeaa, kaikki tee-se-ndashyourselfer voi suorittaa tämän tehtävän. Tärkein osa asentaa Delta hana on ottaa aikaa ja lukea ohjeet. Vaikka hanat on hieman erilainen, monet osat ja ohjeet ovat käytännössä samat. Voisit palkata ammattilainen putkimies tekemään homma, mutta miksi tuhlata vaivalla ansaittua käteistä tehtävän voit helposti tehdä itse?

Learning miten asentaa Delta hanat ei ole kovin vaikeaa. Jokainen tietää, että DIY LVI jättää rahaa lompakossa toisen kotiin hankkeeseen. Valmis aloittamaan?

On olemassa muutamia LV-asennus-materiaaleja, joita tarvitset, jotta asentaa Delta hana. Nämä erät sisältävät uuden Delta hana, Teflon teippi, taskulamppu, silikoni, jakoavain ja altaan jakoavain, kanava lukot ja ruuvimeisseli sekä Phillips ja ura päät. On erittäin tärkeää koota tarvittavat työkalut, ennen kuin aloitat projektin.

Ensimmäinen askel on purkamista nykyisten hana ominaisuus. Tämä on suuri oppimisen hetki teidän Delta hana asennus. Kiinnitä huomiota, jos poistat osia ja miten ne näyttävät toimivan suorittaa työnsä, muista katkaista vedentulo uppoavat kysymys - jos et voisi olla suihkulähde sijaan uppoaa.

Asentaminen delta hana: LVI apua asennukseen. Opi DIY LVI vinkkejä asennuksen delta keittiön tai kylpyhuoneen hana.
Asentaminen delta hana: LVI apua asennukseen. Opi DIY LVI vinkkejä asennuksen delta keittiön tai kylpyhuoneen hana.

Kun olet poistanut vanhan hanan, puhdista ympärillä, jossa e hana oli laskemassa. Monta kertaa täältä löydät lika ja lika rakentaa joka tulisi poistaa ennen kuin lähdet sinussa Delta hana. Kun alue on puhdas, teidän prosessi asentaa Delta hana on hyvässä vauhdissa.

Aseta uusi Delta hana kruunata uppoaa yli paikkaan, jossa se on tarkoitus sijoittaa. Kierteet tulee helposti sovi kautta edellinen reikiä. On myös tärkeää saada ylemmän tiivisteet oikealle paikalleen. Käsikirja, joka on varustettu Delta hana pitäisi antaa kuvia ja kirjallisia ohjeita voit käyttää ohjenuorana. Kaiken Delta yhtiö on tunnettu tarjoavat hyvät ohjeet niiden Delta hanat. Jos sinulla on ongelmia, ota heihin yhteyttä LVI apua.

Kun hana on paikallaan nyt on aika suunnata altaan alta sijoittaa mutterit ja pultit joka järjestää uuden Delta hana paikallaan. Tulee iso muovinen mutteri toisella puolella laaja, että muiden. Nämä pähkinät pitäisi liukua suoraan ylös huipulle pultti. Se lepää välillä pohjaan pesuallas teet yhteys tiukka ja turvallista. Varmista, että Delta hana sijoitetaan miten haluat ennen kiristämistä mutterin. Tulet sitten kiristä mutteri kunnolla, mutta olla varovainen ettet kiristä niin voit vahingoittaa mutterin tai voi tehdä ottamalla se pois myöhemmin suuri ongelma.

Seuraava askel on, jos ihmiset yleensä saada vähän ylityöllistettyjä. Hyökkää tärkeimmät vesihuollon hana on, jos haluat sen olevan toimiva hana. Se on paljon helpompaa kuin miltä se kuulostaa. Tarvitset teflonteippiä ja myös muista katkaista vedentulo pesuallas olet työskennellyt. Alareunassa pultit juuri käytetään suojaamaan telineeseen laskuri, kääri pohja teflonteipillä. Pultti ja verkon voidaan sitten liukui paikkaan ja hyvin turvattu käyttämällä jakoavain. Sinun vesi linjat ovat nyt olemassa.

Asentaminen delta hana: LVI apua asennukseen.
Asentaminen delta hana: LVI apua asennukseen.

Olet melkein valmis. Viimeinen vaihe asentamista Delta hana on liittää tulppa. Tämä on ketju ylhäältä veto, joka muodostaa yhteyden pohjaan viemäriin. Nämä ovat usein kertaa hyvin erilainen, miten ne toimivat. Se voi olla tärkeää tarkistaa, ohjeita tässä vaiheessa. Tämä vaihe liittyy myös säätää ketjun, jotta se toimisi parhaiten pesuallas. Et kiinnitä ketju clip tai ruuvin alla pesuallas tiputin tulevan hanasta. Tämä on yksinkertainen askel - vain vie aikaa varmistaa täydellisyyttä.

Annetaan veden valua, sinun kannattaa varmistaa, että kaikki on hyvässä kunnossa ennen kuin laitat selkeä silikonilla ympäri hana vähentää vesivuodon, joka voi esiintyä roiskeita ja muiden pesuallas onnettomuuksia.

Etkö tunne hienoa tehdä se itse putkityöt juuri valmistunut? Ajattele rahaa pelastettu!